Ons verhaal

Elke vrouw kent de struggle: lingerie die lekker zit, is vaak saai. Terwijl stijlvolle lingerie zo in je lichaam snijdt dat je sexy gevoel meteen verdwijnt. Untouched vindt dat het anders moet. Sinds 2020 maken we vrouwelijke lingerie die heerlijk zit, een goede pasvorm heeft én er stijlvol uitziet. Het motto van Untouched? Zit lekker, voelt lekker, oogt lekker. 

Klassieke rebellen 

Skin-pleasing & eye-catching: dat is Untouched. Dankzij zachte stoffen en een comfortabele pasvorm is ons ondergoed heerlijk om te dragen. De prints zijn classy en een tikkie rebels. Of ze alleen voor jouw ogen bestemd blijven? Dat bepaal je zelf. Ondertussen voel je je sexy en stijlvol terwijl je geen last hebt van bandjes, randjes of doorschijnende lichaamsdelen. 

Zeg je comfortabel, zeg je Comfywood©

Wat maakt Untouched zo lekker comfortabel? Dat is de zachte stof Comfywood©. Dit duurzame textiel bestaat uit 46% Modal, 46% organic cotton en 8% elasthane. Voor het Modal gebruiken we beukenhout uit duurzaam beheerde bossen. De productie van deze natuurlijke vezel is efficiënt en heeft weinig water nodig. Dat maakt Comfywood© goed voor de planeet waar we zoveel van houden. 

Op #1zame hoogte

Untouched heeft een grote ambitie: het #1 lingeriemerk in Europa worden dat stijl en comfort combineert. Daarom blijven we ons continu ontwikkelen. Daarvoor luisteren we naar jou. Jij weet het best hoe je underwear zit. Hoe het voelt. En hoe het je láát voelen. Met jouw mening in gedachten ontwerpen we onze volgende collectie. Voor op het strand of in de gym bijvoorbeeld. Of ergens anders op de wereld. Want stijlvol en comfy willen we overal zijn. En dus blijft Untouched zich ontwikkelen.

Geloof ons als we zeggen dat we nog maar net begonnen zijn… Ontwikkel jij met ons mee? Blijf op de hoogte en sluit je aan bij de Untouched family.